Също като много други собственици на малък бизнес, ти, може би, смяташ, че за твоя бизнес няма смисъл да поддържаш уебсайт, или че уебсайтът не е в рамките на твоя бюджет.

Или, може би, мислиш, че след като ти не ползваш компютър, твоите потенциални клиенти също не ползват. Това са заблуди!

Ето няколко причини, които ще ти докажат, защо твоят бизнес ИМА НУЖДА от професионално изработен уебсайт…

Изработка на уеб сайт

В последните години, с разрастването на социалните мрежи като Facebook, Tweeter, Instagram, Google+ и др., все повече хора си задават въпроса, дали има смисъл да имаш уебсайт.

Отговорът е ДА! …Сериозно говоря 🙂

Да имаш добре направен и, разбира се, добре изглеждащ сайт сега е още по-важно, тъй като посредством технологиите на Туитър и Фейсбук можеш още по-лесно да бъдеш намерен.

Ето няколко причини, защо е важно да имаш уебсайт:

    1. Да бъдеш намерен и да създадеш доверие – първото място, на което потенциален клиент търси информация за вашия бизнес, е вашият уебсайт. Хората търсят информация чрез търсачките като Google, а не през Facebook за фен страници. Ако не те намерят чрез търсачката, те влизат в сайта на Вашия конкурент, който вече е позициониран там.
    2. Оптимизация за търсачките – уебсайтовете и блоговете са важни да доброто позициониране в търсачките. Съвременните технологии за направата на уебсайтове дават богата гама от възможности да се позиционираш напред в търсачките по избрана дума или фраза, което все още не е достъпно при фен страниците на Facebook.
    3. Добавя „тежест“ на бизнеса/начинанието Ви – хората „висят“ във фейсбук за забавление, да видят какво се случва с живота на техните приятели или семейство (или да играят игри 😉 ). В повечето случаи те не са там, за да слушат за Вашата „последна промоция“ (което съвсем не означава, че не трябва да имате фен страница, а по-скоро, че не трябва да разчитате САМО на нея).
    4. Контрол – Вие имате нужда от ваше собствено пространство онлайн, в което да контролирате информацията и данните си. Социалните мрежи често и без предупреждение променят своите Условия за ползване и достъп, и потребителите не винаги имат пълния контрол.
    5. Възможности – един уебсайт е „способен“ да Ви представи пред посетителите много по-ясно, отколкото всички останали платформи за комуникация. Това означава, че посредством уебсайта си Вие имате възможността да предоставите на посетителите информацията, която те търсят, както и да създадете услуги и приложения, носещи допълнителна стойност. Освен това информацията е ВИНАГИ достъпна – 24/7/365
    6. Брандинг – Уебсайтът позволява много по-добър контрол на Вашия брандинг (марка, лого, визия). Макар че Facebook позволява известна персонализация на страниците си, все пак се ограничавате в „опаковката“ му. Докато изработката на уебсайт позволява изцяло да контролирате всички аспекти на дизайна.
    7. Спестява време – да даваш информация на клиентите си отнема време, било то по телефон, лично, в брошури или в имейли. Със създаването на уебсайт, Вие можете да предоставите цялата информация за Вашия продукт или услуга. Веднъж щом сайтът е създаден и качен в интернет пространството, той е достъпен за клиентите Ви неограничено, спестявайки на Вас време. А какво е времето? Времето е пари!

Можете да прочете и други материали, свързани с изработката на уеб сайт

Лого за транспорт и логистика

Лого за транспорт и логистика

Всички успели  собственици на бизнес разбират значението на марката и бранда. Това е нещо, което е валидно за  всички отрасли, включително транспорта и логистиката. Вашият бизнес се нуждае от разпознаваем имидж, за изграждането на лоялна клиентска база....

История на лого дизайна

История на лого дизайна

Логата са навсякъде. Проучване на пазара, проведено през 2016 г., оценява, че средният човек вижда над 5000 реклами / лога на ден, в сравнение с около 2000 преди 30 години. Логата и марките са голям бизнес, тъй като много компании харчат повече от един милион долара,...

Значение на цветовете в уебдизайна

Значение на цветовете в уебдизайна

  Червено Червеното е цветът на огъня и кръвта, така че се свързва с енергия, война, опасност, сила, сила, решителност, страст, желание и любов. Червеното е много емоционално интензивен цвят. Подобрява метаболизма на човека, увеличава скоростта на дишане и повишава...

Сподели ме!

Ако това, което прочете ти е харесало, сподели го с приятели!