С последното си обновление ИС КОД КАРТА разшири своите възможности. Добавените функционалности позволяват повече свобода при въвеждането и отчитането на бонуси към пакет, присвояването на пакети към категории и обекти.

 

ДОБАВЯНЕ НА БОНУС КЪМ ПАКЕТ

Тази функционалност позволява към вече създаден пакет да се добавя произволен бонус. Самият бонус се задава като отделен пакет, придаден към основния. За конкретен пакет е възможно добавянето на произволен брой бонуси.

 

ПРИСВОЯВАНЕ НА ПАКЕТ КЪМ КАТЕГОРИЯ

С цел по лесното сортиране на списъка с пакетите, в модул Номеклатури се добавя подменю „Категории“. В това меню се въвеждат наименованията на категориите, към които ще бъдат присвоявани пакетите.

ПРИСВОЯВАНЕ НА ПАКЕТ КЪМ ОБЕКТ

Присвояването на даден Пакет към Обект се извършва като при създаване на нов пакет или редакция на вече съществуващ такъв, в подменю „Пакети / Ценоразпис“ в формите „Пакет (нов)“ и „Пакет (редакция)“, от меню в полето „ Обект“ се избира съответният обект, към която да бъде присвоен пакетът.

ОБНОВЯВАНЕ НА МОДУЛ ПОСЕЩЕНИЯ

Формата за въвеждане на нови посещения е напълно обновена, в следствие на новодобавените функционалностти.

В новия си вид тя съдържа:

1. Таблица с пакети – съдържа информация за закупените от клиента пакети и бонуси към тях.

2. Добавяне на поле за избор на Пакет – от това поле се дава възможност на оператора да избере конкретен пакет, от който да бъде взет кредит при посещение.

3. Поле за избор на Обект – дава възможност кредит от дадено посещение да бъде заведен към избран Обект.

4. Бутон „Покажи старите пакети“ – показва пакетите, закупени от клиента с изтекла валидност и изразходени кредити.

5. Бутон „Плащане“ – чрез бутона се стартира форма за закупуване на нов пакет „Плащане (добавяне)“ в модул Плащания, от където оператора има възможност да добави нов пакет към картата на клиента. При закупуване на нов пакет, който съдържа бонуси, същите се добавят автоматично като отделни пакети към картата на клиента.

Сподели ме!

Ако това, което прочете ти е харесало, сподели го с приятели!