Изработка на Уеб сайтове

СИКЛАМ Софтуер създава уеб сайтове и приложения с качествен изглед и изключителна функционалност. Създаваните от нас сайтове се зареждат бързо, лесни са за навигация, като едновременно с това са впечатляващи и ангажиращи.

Ние създаваме за нашите клиенти както сайтове със статично съдържание, така и системи за управление на съдържанието(CMS), където съдържанието на всеки документ може да бъде променяно от клиента, без наша намеса.

Ние предлагаме на нашите клиенти оригинален и авторски графичен дизайн, създаден от професионален дизайнер, специално за тях. Можем да изработим съвършенно нова визия за фирмата Ви, или да прилагаме съществуваща такава. Ако бюджетът ви е много ограничен, можем да предложим и шаблонни решения, базирани на популярни и изпитани в интернет визии.

Съществената част на една страница е отвъд визията – това е информацията, която предоставяте. Ние правим така, че тази информация да е достъпна по възможно най лесния и интуитивен начин за Вашите посетители. Също така правим страниците си достъпни за търсачките в интернет, за да могат нови посетители да ви намират.

Обичайни задачи, търсени от наши клиенти са:

  • Създаване на статична информационна фирмена уеб страница
  • Създаване на статични и анимирани лого и меню
  • Създаване на интернет страница управлявана от база данни
  • Създаване на управляван електронен каталог
  • Създаване на интернет магазин
  • Създаване на приложение за информационно сътрудничество с партньори/дистрибутори/отдели
  • Създаване на динамични флаш(flash) приложения за достъп до бази данни
  • Вграждане на видео в уеб страници

Защо е важно за бизнеса Ви да имате уебсайт?

Планиране на Вашия уебсайт

Индексация на цените за услуги от 01 Януари 2024

Индексация на цените за услуги от 01 Януари 2024

Уважаеми клиени и партньори, уведомяваме Ви, че от 1 януари 2024 г. ще бъде извършена индексация на цените на някои от нашите продукти и услуги. Това решение е в резултат на постоянните ни усилия да подобрим качеството на предоставяните услуги и да създадем по-добър и...

Софтуер за Заложни къщи – нова версия 2021

Софтуер за Заложни къщи – нова версия 2021

Екипът на Сиклам Софтуер има удоволствието да Ви представи новата версия на софтуерът за заложни къщи. Тъй като програмата в нейната цялост е завършен продукт, който от години работи пълноценно за заложни къщи в цяла България и отговаря на всички изисквания на...