СИКЛАМ СОФТУЕР ООД

СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ ЗА БИЗНЕСА

Сиклам Софтуер се появява като бранд на софтуерни разработки през 2005 година. Занимаваме се с разработването на високотехнологичен софтуер, внедрен в различни бизнес сфери

Гордеем се, че разработваме софтуер, който автоматизира и подобрява бизнес процеси. Нашата философия е да помогнем на партньорите ни да успеят и да се развиват, тъй като разрастването на нашите клиенти е и наш растеж. Така че нашата мисия е да се посветим на тях и да им помогнем да успеят.

Като допълнение към непрекъснатото усъвършенстване на нашите софтуерни продукти, ние предлагаме пълен набор от консултантски услуги, които да помогнат на Вашия бизнес да постигне целите Ви. Нашият екип за внедряване използва най-добрите практики в бранша и прилага десетилетия опит, когато сътрудничи с нашите клиенти.

Ние съдействаме на клиентите ни в планирането, проектирането, изграждането, поддръжката и рекламата на техните информационни ресурси. Специалистите ни са добре квалифицирани и със своя опит в прилагането информационните технологии, са готови да се справят с всяко едно предизвикателство и да задоволят нуждите и на най-претенциозните ни клиенти.