ОБЩИ условия ЗА ПОЛЗВАНЕ на уеб сайта

Настоящите условия се отнасят за ползване на уеб сайта https://cyclamsoft.com, собственост на СИКЛАМ СОФТУЕР ООД и са валидни за всеки един посетител. Освен тези общи условия, е възможно да има и други, които задължително се упоменават на местата, където е необходимо съгласие.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Собственик на уеб сайта https://cyclamsoft.com е СИКЛАМ СОФТУЕР ООД, със седалище гр.Пловдив, ул.Асен Христофоров 16, ИН по ДДС: BG200364205, Моб.: +359 87 863 33 270

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Копирането и използването на информация от www.cyclamsoft.com, без знание и съгласие от СИКЛАМ СОФТУЕР ООД, е забранено и се преследва по законов ред.

Всички текстове, изображения, демо версии на продукти и друга информация, публикувани в сайта на СИКЛАМ СОФТУЕР ООД, са собственост на СИКЛАМ СОФТУЕР ООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

СИКЛАМ СОФТУЕР ООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани като коментари от потребителите на сайта, като СИКЛАМ СОФТУЕР ООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Всеки посетител на www.cyclamsoft.com, коментирайки някоя статия, се съгласява с Общите ни условия. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) с цел обратна връзка и статистически анализ на посещаемостта на сайта.

ЦЕНИ В САЙТА

Всички цени в сайта са БЕЗ включено ДДС. Освен в Ценовата ни листа, цени има показани и на други места в сайта ни, където има описани други наши услуги. СИКЛАМ СОФТУЕР ООД има право да променя ценовата си политика без изрично известяване на потребителите на сайта, а с актуализиране на ценовата си листа.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

 Комисия за защита на потребителите

Комисия за защита на конкуренцията