Информационна система „КОД-КАРТА“

За кого е предназначена ИС „Код-Карта“?

 • Ако Вие имате клуб по танци, басейн, фитнес, козметично студио, йога студио, видеотека или каквото и да е студио, клуб и/или услуга, при която може да се използва клубна карта.

 

 • Системата функционира вече повече от 10 години и е една от водещите на пазара.

 

 • Нашите специалисти са в постоянен контакт с клиентите ни, за да развиваме системата, съобразно нуждите на клиентите.

 

Единичен лиценз 298 лв.
Допълнителни лицензи * 230 лв./бр.
Мрежов лиценз (3 станции)** 700 лв.
Всички цени са с включен ДДС!

*Допълнителните лицензи са за работни станции на същия клиент.

** Мрежовият лиценз включва инсталация на основен сървър и до три работни станции, като едната работна станция може да бъде инсталирана на сървъра. Допълнителни работни станции се заплащат по тарифата за допълнителни лицензи.

Всички продукти имат инсталационни програми и могат да бъдат инсталирани от клиента. Продуктите се активират чрез поставяне на лицензен файл в директорията на програмата. Лицензите се издават от оторизираните дистрибутори.

При желание от страна на клиента, подуктите могат да бъдат инсталирани на място от служител на Сиклам Софтуер, като това се заплаща по долупосочената тарифа:

1. За обекти на територията на град Пловдив – безплатно

2. За обекти извън Пловдив се заплаща 30 лв. за всеки започнати 100км разстояние от Пловдив (например София 60 лв., Пазарджик 30 лв. и т.н.)

ИС „Код-Карта“ е програмен продукт за работа с клубни карти с баркод или магнитна лента (каквито са дебитните карти). Чрез тази програма се поддържа база данни с членове на клуб(ове), в който се предлагат абонаментни услуги. Програмата е приложима за клуб по танци, басейн, фитнес, козметично студио, йога студио, видеотека и всякакви други студия, клубове и/или услуги, при които може да се използва клубна карта.

Удобства, които системата предлага:

 • ИС „Код-карта“ дава възможност за картотекиране на клиенти, зачисляване на клубна карта и предоставяне на пакети услуги. Поддържат се неограничен брой пакети услуги и клиенти, като всеки клиент може да използва неограничен брой пакети услуги, за които е платил.
 • Програмата води на отчет всички покупки на услуги, на кого са зачислени и как се използват. Има справки по продажби, посещаемост и използваемост на закупените пакети.
 • Поддържат се часови зони за работа с всеки пакет от ценоразписа, като може да се задават различни часове за всяка услуга за всеки ден от седмицата.
 • Програмата е оптимизирана за бърза работа и дава възможност за рутинна дейност, дори само с помоща на цифрова клавиатура и четец за карти.

Поддръжка на софтуерния продукт

При закупуване на продукт на Сиклам Софтуер клиентът получава абонамент за поддръжка и обновление за срок от 6 месеца. След изтичане на този срок клиентът може да закупи абонамент за поддръжка на съответния продукт или да си закупува обновените версии на продукта, когато сметне за необходимо.

Годишен абонамент: 132лв./ за 1 работно място при подновяване на абонамента не по-късно от 1 месец от изтичане на предишния платен.

150 лв./ за 1 работно място при подновяване на абонамент след прекъсване с повече от 1 месец след последния изтекъл.

В случай на 5 – 9 работни места15% отстъпка от сумата за годишен абонамент.

В случай на 10 и повече работни места – свържете се с нас за повече информация

Еднократно обновяване до актуална версия: 80лв. Цените за еднократно обновяване важат, ако клиентът е закупил съответния продукт за съответния обект преди не повече от две години.

Всички цени са с включен ДДС!             Виж повече за Абонамент и поддръжка  

 

 • Операционна система MS Windows XP или по-нов.
 • Процесор Intel Pentium или по добър.
 • 256MB оперативна памет.
 • 100MB свободно дисково пространство.