От какъв сайт се нуждаете?

Услугите, свързани с уеб дизайн, от които се нуждаете, зависят от Вашите цели и също така от Вашия бюджет.

Имате нужда от изцяло нов сайт или от редизайн на стария? Какъв тип сайт Ви трябва? Кой ще Ви пише съдържанието? Имате ли нужда от система за управление на съдържанието? Ще продавате ли продукти онлайн? Какви фунционалности и добавки ще искате за сайта си? Кой ще ви осигурява снимковия материал? Настоящият Ви сайт има ли нужда от ъпдейт?

Ние, от СИКЛАМ СОФТУЕР ООД, ще ви помогнем да постигнете или увеличите своето присъствие в Интернет, с помощта на професионалните услуги в областта на уеб дизайна!

Вижте какви услуги Ви предлагаме, за да постигнете вашите цели:

Сайт-визитка

Този вид сайт е подходящ за малък бизнес или за начинаещ такъв. Той изисква минимален бюджет за изработка и поддръжка, а в същото време имате осигурено присъствие в глобалната мрежа.

Сайтът визитка е малък информативен сайт за Вашия бизнес. Съдържа до 5 страници, като например „За нас“, „Контакти“, „Услуги/Продукти“, Галерия със снимки или Видео галерия.

Характерното за този тип уеб сайтове е, съдържанието, което се въвежда първоначално, не е необходимо често да се променя.

Разходите, необходими да имате сайт визитка са:

1. Закупуване на домейн – името на сайта. Цените варират според разширението, което искате за домейна си (.com, .net, .info и т.н.). Веднъж закупен, домейнът има давност 1 (една календарна година), след което трябва да се поднови.

2. Закупуване на хостинг – мястото, където се намират файловете на вашия сайт (снимки, видео, текст и т.н). Ние предлагаме на клиентите, на които изработваме сайтове, собствен хостинг на наши сървъри.

3. Изработка на уеб сайта – изработката на сайт визитка включва:

 – настройка на сайта,

 – качване на снимковия и текстовия материал (предварително предоставени от клиента),

 – начална SEO оптимизация,

 – обучение за работа с администраторския панел.

Цената за изработка на сайт визитка от Сиклам Софтуер ООД е 120 лв. без ДДС, като тя НЕ включва разходите за закупуване на домейн и хостинг. 

Facebook
Google+
YouTube
Follow by Email
LINKEDIN