От какъв сайт се нуждаете?
Услугите, свързани с уеб дизайна, от които се нуждаете, зависят от Вашите цели и също така от Вашия бюджет.
Имате нужда от изцяло нов сайт или от редизайн на стария? Какъв тип сайт Ви трябва? Кой ще Ви пише съдържанието? Имате ли нужда от система за управление на съдържанието? Ще продавате ли продукти онлайн? Какви фунционалности и добавки ще искате за сайта си? Кой ще ви осигурява снимковия материал? Настоящият Ви сайт има ли нужда от ъпдейт?

Ние, от СИКЛАМ СОФТУЕР ООД, ще ви помогнем да постигнете или увеличите своето присъствие в Интернет, с помощта на професионалните услуги в областта на уеб дизайна!

Вижте какви услуги Ви предлагаме, за да постигнете вашите цели:

Изработка на САЙТ-ВИЗИТКА

Този вид сайт е подходящ за малък бизнес или за начинаещ такъв. Той изисква минимален бюджет за изработка и поддръжка, а в същото време имате осигурено присъствие в глобалната мрежа.

Сайтът визитка е малък информативен сайт за Вашия бизнес. Съдържа до 5 страници, като например „За нас“, „Контакти“, „Услуги/Продукти“, Галерия със снимки или Видео галерия.

Характерното за този тип уеб сайтове е, съдържанието, което се въвежда първоначално, не е необходимо често да се променя.

Разходите, необходими да имате сайт визитка са:

1. Закупуване на домейн – името на сайта. Цените варират според разширението, което искате за домейна си (.com, .net, .info и т.н.). Веднъж закупен, домейнът има давност 1 (една календарна година), след което трябва да се поднови.

2. Закупуване на хостинг – мястото, където се намират файловете на вашия сайт (снимки, видео, текст и т.н). Ние предлагаме на клиентите, на които изработваме сайтове, управляван хостинг на наши сървъри.

3. Изработка на уеб сайта – изработката на сайт визитка включва:

– настройка на сайта,

– качване на снимковия и текстовия материал (предварително предоставени от клиента),

– начална SEO оптимизация,

– обучение за работа с администраторския панел.

Цената за изработка на сайт визитка от Сиклам Софтуер ООД е 200 лв. без ДДС, като тя НЕ включва разходите за закупуване на домейн и хостинг.

Изработка на ДИНАМИЧЕН САЙТ

Искате ли сами да можете да управлявате съдържанието на своя сайт?

Ще се налага ли честа промяна на текстовете в сайта?

Имате ли нужда от блог/новини във Вашия сайт?

Планирате ли да продавате продукти или услуги през сайта?

Ако отговорът на дори един от въпросите е „ДА“, то Вие се нуждаете от динамичен сайт!

СИКЛАМ СОФТУЕР ще изработи за Вас динамичен сайт или сайт със система за управление на съдържанието, съобразен с вашите специфични потребности и визия.

При предварителните консултации с клиентите ни, ние задаваме въпроси и даваме предложения за това, какво е препоръчително да се включи в конкретния сайт. Всеки наш клиент е уникален и като такъв ние подхождаме уникално към всеки проект. Взимаме предвид бизнеса, за който е предназначен сайта и се съобразяваме с най-добрите практики и тенденции при изпълнението му.

Предпочитаната система за управление на съдържанието, с която работим е WORDPRESS, но ако клиентът иска нещо, създадено изцяло уникално за него (custom изработка), можем да предложим оферта, според желанието му.

Разходите, необходими да имате динамичен сайт са:

1. Закупуване на домейн – името на сайта. Цените варират според разширението, което искате за домейна си (.com, .net, .info и т.н.). Веднъж закупен, домейнът има давност 1 (една календарна година), след което трябва да се поднови.

2. Закупуване на хостинг – мястото, където се намират файловете на вашия сайт (снимки, видео, текст и т.н). Ние предлагаме на клиентите, на които изработваме сайтове, управляван хостинг на наши сървъри.

3. Изработка на уеб сайта – изработката на динамичен сайт включва:

– настройка на системата за управление на съдържанието,

 – създаване на уникална визия на сайта;

 – обработка на снимките на Photoshop, изработка на банери;

 – мобилна версия на сайта;

– първоначално качване на снимковия и текстовия материал (предварително предоставени от клиента),

 – един език на сайта (за многоезични сайтове се калкулира цена, според броя езици);

 – интеграция на социални мрежи – facebook, twitter, google+, instagram и др,

– начална SEO оптимизация,

 – 3 месеца гаранционна поддръжка, след пускането на сайта в експлоатация

– обучение за работа с администраторския панел.

Цените за изработка на динамичен сайт от Сиклам Софтуер ООД започват от 500 лв. без ДДС, като те НЕ включват разходите за закупуване на домейн и хостинг. Всяка допълнителна функционалност на сайта се заплаща след преварителна уговорка и писмена спецификация

Изработка на ОНЛАЙН МАГАЗИН

Искате да продавате продукти онлайн?

СИКЛАМ СОФТУЕР ще ви направи оферта за изработка на онлайн магазин с красива и функционалност, според вашите предпочитания и бюджет.

Базов пакет за онлайн магазин включва:

1. Закупуване на домейн – името на сайта. Цените варират според разширението, което искате за домейна си (.com, .net, .info и т.н.). Веднъж закупен, домейнът има давност 1 (една календарна година), след което трябва да се поднови.

2. Закупуване на хостинг – мястото, където се намират файловете на вашия сайт (снимки, видео, текст и т.н). Ние предлагаме на клиентите, на които изработваме сайтове, управляван хостинг на наши сървъри. Вижте цените за хостинг на онлайн магазин!

3. Изработката на онлайн магазина включва:

• Дизайн на сайта съобразен с вашите
изисквания;
• Неограничен брой продукти и категории;
• Многобройни снимки и видео;
• Цени на дребно и едро;
• Наличности;
• Количка за пазаруване;
• Административен панел на български език;
• SEO заглавия, ключови думи и описания;
• Филтриране на продукти според
характеристики и ценови диапазон;
• Валути: по избор;
• Методи за плащане: наложен платеж, банков
превод, Paypal (възможност за добавяне на
EasyPay, E-pay, Борика);
• Продуктови атрибути и вариации цвят, размер,
материал и т.н;
• Езици: по избор (преводът се предоставя от
клиента);
• Продуктова фотогалерия;
• Модул „отстъпки, купони, ваучери“;
• Интеграция на социални мрежи: Facebook,
Twitter, Instagram и други;
• Групиране на продукти по категория;
• Информиране при нова поръчка чрез E-mail;
• On-site Google оптимизация;
• „Промо витрина“ на начална страница
(слайдер);
• Карта на Google за местоположение на офис,
магазин и т.н

Цените за изработка на онлайн магазин от Сиклам Софтуер ООД се формират на база писмена спецификация от клиента за исканите функционалности на сайта.  Всяка допълнителна функционалност, различна от първоначално заявените, се заплаща след преварителна уговорка и писмена спецификация

 *Офертата не включва добавянето на всички продукти в магазина. Добавят се по 3 продукта в категория. Останалите продукти се добавят от клиента

Консултации за СЪДЪРЖАНИЕ на сайта

Съдържанието на сайта

Съдържанието на сайта Ви – текстове, снимки, видео – това е ключов момент за представянето ви в интернет. Чрез него вие можете да накарате Вашия посетител да стане Ваш клиент. Качественото съдържание е от съществно значение и за оптимизацията на сайта за търсачките (SEO оптимизация)

Ако сте избрали да имате сайт със система за управление на съдържанието, то Вие лесно ще можете да контролирате своето съдържание и да променяте текстове и снимки. Ако все пак нямате време да се занимавате с това, то ние можем да го правим вместо Вас, като част от абонаментен план за поддръжка на сайта след качването му в интернет.

И независимо какъв тип сайт сте избрали да Ви бъде изработен, имайте предвид, че за да работи той във Ваша полза, неговото съдържание трябва да е актуално и интересно за посетителите така, че те да имат интерес да се върнат отново на него и респективно при Вас.

Ние можем да Ви помагаме при писане на уникални текстове и редактиране. Също можем да Ви препоръчаме професионални фотографи, в случай че имате нужда от висококачествени авторски снимки за вашия проект. Можем също да потърсим подходящи снимки с уредени авторски права, ако нямате друга алтернатива.

Имате нужда от помощ за Вашето съдържание? Свържи се с нас, за да го обсъдим!

Допълнителни функционалности в сайта

Нуждаете се от повече функционалности за Вашия уебсайт или блог?

В допълнение към уеб дизайна, ние можем да създадем за Вас допълнителни функционалности за сайта Ви, или да инсталираме добавки, разработени от трета страна. Това се прави с цел да се добавят допълнителни възможности за връзки и комуникация с клиентите.

Преди да започнем работа по клиентски проект, ние изясняваме какви интерактивни особености бихте искали да има Вашият сайт – мега менюта, слайдери, анимации, акордеонни форми, регистрационни форми, прелистващи се книги и др.

Някои добавки, които можем да направим за Вас:

 – Калкулатори – различни видове и дизайни;

 – Лайф чат;

 – Разлистваща се книга;

 – Календари за събития;

 – Регистрационни форми;

 – Оптимизация на видео клипове;

 – Анимирани слайдове;

 – Интерактивни чертежи на сгради;

 – Меню за ресторант и др.

Начална оптимизация за търсачки - On Page SEO

Ние предлагаме on-page оптимизация за търсачки, за да помогнем на посетителите да намерят Вашия сайт

Когато ни наемете да правим вашия дизайн, редизайн или ъпдейт на сайт, ние прилагаме най-добрите практики, за да подсигурим Вашият сайт да отговаря на стандартите, наложени от  World Wide Web Consortium (W3C)

Това включва използването на валидни HTML и CSS кодове, добавяне на видима навигация и линкове, оптимизация на изображения и видео.

Освен това проверяваме за съвместимост на различните браузъри и за невалидни линкове. Ако се налага, сканираме съдържанието на сайта за ключови думи и фрази и в случай че липсват или са недостатъчни, ги добавяме.

С тези наши действия правим Вашия сайт по-лесен за използване от посетителите Ви и по-добре класиращ се при търсене.

Поддръжка и ъпдейт на уебсайт

ВАЖНО Е сайтът Ви да е поддържан винаги актуален, не само за да подтикнете посетителите да се върнат на него, но и заради търсещите машини (те „харесват“ актуално съдържание 😉 )

Гугъл и другите търсещи машини периодично посещават Вашия сайт и обхождат страниците и публикациите. Ако сайтът не е регулярно ъпдейтван, така наречените паяци и ботове разбират това и „решават“, че този сайт е спящ, и спират да го индексират.

Препоръчваме също периодично да се прави анализ на сайта за ефективността на ключовите фрази и посещаемостта. Ако има тенденции за намаляване на показването и посетителите, то трябва да се вземат мерки за промяна на съдържанието.

Друг важен момент при поддръжката на сайт са регулярните архиви на базата данни и съдържанието.

Поддръжката на Вашия сайт е последваща услуга, след изработката му. Поддръжка на сайт е абонаментна услуга и е по желание от Ваша страна.