ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА "СПЕДИТОР 4"

Софтуерът на българските спедитори

Нека да поговорим, как Спедитор 4 ще Ви бъде полезен

Ефективен контрол и управление в спедиторския офис

Каква е вашата позиция?

Собственик/Управител

Следите печалбите и балансите по сделките с един клик на мишката. Контролирате работата на служителите си. Определяте правата за достъп на всеки служител индивидуално.

Счетоводител

Автоматично генерирате фактури към клиенти. Следите падежите за плащания от клиенти и към превозвачи. Генерирате платежни нареждания. Правите справки за произволни периоди по множество критерии.

Спедитор/Диспонент

Пишете заявки за транспорт и потвърждения за товари, като печатните документи се генерират автоматично. Оформяте сделките си и следите за тяхното изпълнение в системата.

Офис организатор

Изготвяте справки и анализи с помощта на подробните справки в програмата. Бърз достъп до контактите на контрагентите с цел ефективна комуникация.

Характеристики на Информационна система СПЕДИТОР 4

Спедитор 4 е софтуер, проектиран да бъде в помощ при управлението на рутинните, ежедневни процеси в спедиторския офис.

Създаваме и развиваме системата постоянно, с помощта на реално работещи спедиции в България, като по този начин се стремим да обхванем голяма част от възникващите казуси от работния процес и да ги автоматизираме.

Нашият софтуер работи еднакво добре на единично работно място и в мрежа с десетки работни места.

Осигуряваме гаранционна и абонаментна поддръжка, за да бъдат клиентите ни доволни и спокойни за правилното функциониране на софтуера.

n

Картотеки с товародатели и превозвачи

Създавате картотеки с товародатели и превозвачи, като за всеки от двата типа контрагенти имате възможност да въвеждате полезна информация за тях и след това, с помощта на различните филтри, да търсите в тези картотеки.

Сделки / Курсове

Заявките за транспорт и товарите можете да ги „връзвате“ в сделки (да си оформяте курсове) и да следите за изпълнението им. За всяка сделка се оформя досие, към което можете да въвеждате фактури, плащания, да прикачвате документи, да въвеждате допълнителни разходи, амбалаж и др.

Издаване на фактури

Програмата позволява автоматично генериране на фактурите към клиентите, при вече оформена сделка. Освен това няма ограничение, ако някой желае да напише фактура, без тя да е свързана по конкретна сделка, да го направи. От Спедитор 4 можете да издавате фактури, инвойси, кредитни известия, дебитни известия и протоколи.

Справки

Спедитор 4 съдържа богат набор от справки, чрез които бързо можете бързо да получите информацията, която Ви е необходима

l

Заявки за транспорт и товари

Създавате заявките си за транспорт и потвърждения за товарите си, като печатните документи се генерират автоматично във PDF или JPG формат и могат да бъдат оформени според индивидуалните изисквания на клиентите ни за допълнителни клаузи, лого и други предпочитания.

Прикачени документи

Получените по имейл или по друг начин документи, които са важни за Вас, можете да си ги прикачвате към сделките, като те стават достъпни за всички работещи в мрежата.

h

Издаване на платежни нареждания

При вече въведени фактури от превозвач, можете да генерирате платежни нареждания за последващ банков превод. Ако данните на превозвача, заедно с банковите му сметки, са въведени предварително и коректно, платежното се генерира с едно натискане на бутон.

~

Контрол на достъпа

Софтуерът има гъвкава система за задаване на права за достъп за всеки служител индивидуално. Можете да давате или ограничавате правата според вашите предпочитания

ПОИСКАЙТЕ ДЕМО ВЕРСИЯ

Преди да вземете решението дали Спедитор 4 е Вашата програма, Ви предлагаме безплатна презентация и демо версия, която да разгледате.
Демо версията се инсталира от НАС на ВАШ компютър, прави се кратка презентация и се оставя при Вас, за да разгледате самостоятелно и на спокойствие.

Пишете ни на office@cyclamsoft.com или ни се обадете на 0878 633 270

Презентацията не Ви обвързва с покупка!

Цени за закупуване на Спедитор 4

Всички цени са в ЕВРО БЕЗ включен ДДС

Отговори на някои Ваши въпроси

Какво е единичен лиценз?

Единичен лиценз е едно работно място/компютър. Обикновено става въпрос за първото работно място, закупено от наш клиент.

Какво е допълнителен лиценз?

Допълнителен лиценз е всяко следващо работно място след първото на един и същи клиент

Какво означава гаранционна поддръжка?

За нас гаранционната поддръжка означава да бъдем до Вас в първите месеци при работата с програмата. Да помагаме при отработване на различните възникнали казуси във вашата работа и описването им в програмата. В случай на грешки при работа на вашите служители с програмата, да ги отстраняваме така, че да продължите да работите без проблеми. Да Ви обучаваме, колкото е необходимо, за да използвате Спедитор 4 в пълните му възможности. И не на последно място, ако по време на гаранционната поддръжка излезе нова версия на софтуера, Вие я получавате безплатно!

Можете ли да ни направите презентация на софтуера?

Да! И това е почти задължително да се случи, преди да вземете решение за купуване на софтуера. Презентацията се осъществява посредством програма за отдалечен достъп, в удобно и за двете страни време. Ние инсталираме Демо версия на Ваш компютър, показваме Ви какво може да прави програмата и след това, ако желаете, Ви я оставяме, за да я разгледате на спокойствие. Ако имате въпроси, ние отговаряме 🙂

Какво се случва, като изтече гаранционната поддръжка?

След изтичане на гаранционната поддръжка от 6 месеца имате избор – Да продължите да ползвате нашите услуги на абонаментен принцип, т.е. да си закупите годишна абонаментна поддръжка, или – Да продължите да използвате програмата с последната версия, която сте получили преди изтичането на последната Ви поддръжка, като поемете ангажимента Вие да се грижите за правилното и функциониране. Ако все пак се наложи намеса от наша страна, то това става след предварително заплащане, според естеството на възникналия проблем, но не по-малко от 30 лв. на започнат час работа и уговорка за подходящо време. С приоритет се обслужват клиенти с активна абонаментна поддръжка.

Трябва ли да дойдете на място в офиса ни, за да инсталирате Спедитор 4?

Не е необходимо да идваме на място във Вашия офис, особено ако не сте от Пловдив 🙂 Инсталацията може да се осъществи посредством програма за отдалечена връзка, като в някои случаи ни трябва асистенция от колегите, които Ви поддържат компютрите на място, като това се уточнява предварително. Ако все пак държите да дойдем на място, то тогава си начисляваме транспортни разходи в размер на 30 лв. на всеки 100 започнати километра, смятано от гр. Пловдив отиване и връщане.

Новини за Спедитор 4

Индексация на цените за услуги от 01 Януари 2024

Индексация на цените за услуги от 01 Януари 2024

Уважаеми клиени и партньори, уведомяваме Ви, че от 1 януари 2024 г. ще бъде извършена индексация на цените на някои от нашите продукти и услуги. Това решение е в резултат на постоянните ни усилия да подобрим качеството на предоставяните услуги и да създадем по-добър и...

повече информация
Лого за транспорт и логистика

Лого за транспорт и логистика

Всички успели  собственици на бизнес разбират значението на марката и бранда. Това е нещо, което е валидно за  всички отрасли, включително транспорта и логистиката. Вашият бизнес се нуждае от разпознаваем имидж, за изграждането на лоялна клиентска база....

повече информация
Спедитор 4 – нова версия 2020.1

Спедитор 4 – нова версия 2020.1

Днес, 14 Февруари 2020 г., имаме удоволствието да Ви предствим новата версия на Спедитор 4 - 2020.1. Спедитор 4 е софтуерен продукт, подходящ както за малки офиси, занимаващи се със спедиторска и транспортна дейност, така и за големи фирми, имащи нужда от стриктна...

повече информация