Информационна система „Заложна къща“

Новата ВЕРСИЯ 2.0
на Софтуера за заложни къщи вече е достъпна за сваляне

Видео уроци за ИС „Заложна къща“

За кого е предназначена ИС „Заложна къща“?

 • Независимо дали имате една Заложна къща или Верига Заложни къщи, този софтуер е Вашият надежден помощник при ежедневната ви работа и отчетност.

 • Системата функционира вече повече от 13 години и е една от водещите на пазара.

 • Изцяло съобразена с Наредбата за дейността на заложните къщи

 • Нашите специалисти са в постоянен контакт с клиентите ни, за да развиваме системата, съобразно нуждите на клиентите и законовите изисквания

Свали Демо Виж ръководство

За вход в програмата => Потребител: admin, Парола: 1111

!!!Някои антивирусни програми може да не разрешат инсталацията.Ако възникне подобна ситуация, моля, свържете се с нас, за гарантираме сигурността на Вашия компютър!!!

ВНИМАНИЕ! Някои антивирусни програми може да не разрешат инсталацията на Демо версията, считайки я за потенциално опасна! Това е неправилен сигнал(false positive) на антивирусната програма. Потърсете в информацията на Вашата антивирусна програма, как да разрешите инсталацията. Обикновено изключване на защитата в реално време позволява инсталацията. Внимание! Инсталирайте само Демо на ИС Заложна Къща, свалено от сайта на СИКЛАМ Софтуер!

Сиклам Софтуер ООД е български разработчик на софтуерни продукти, гарантиращ надеждността на предоставяните от него ресурси! В случай, че имате съмнения, моля, свържете се с нас на посочените контакти

Системата е предназначена за обслужване нуждите на заложните къщи в България. При създаването й сме се придържали към изисканията в Наредбата за дейността на заложните къщи, като едновременно с това в програмата са обхванати често повтарящи се случаи от практиката при даване и връщане на залог.

Програмата дава възможност за: изготвяне на заложен билет/договор за залог, оформяне и следене на техния статус, водене на регистър на сключените сделки и картотека залогодатели, водене на регистър на извършените продажби, на бракуваните стоки,опериране с наличните в каса средства.

Справките в програмата позволяват следене на: движението на парични средства в касата, парични операции по документи, продажба и съхранение на придобити стоки и просрочени заеми, стоки по активни договори.

Системата позволява бързо и ясно следене на дейността на обекта във всеки момент. Предлагаме и обобщаваща версия на продукта, позволяваща централизирано отчитане и справки върху документация предоставена от множество обекти.

Удобства, които системата предлага

 • Водене на картотека с клиенти с бърз достъп до цялата информация за определен клиент
 • Подготовка (за неподписани договори), изготвяне и следене статуса на всички издадени заложни билети.
 • Изготвяне на справки с цел документирана отчетност и работа с информацията, без да има нужда да сте пред компютъра.
 • Удобство при търсене и възможност за филтриране на запис в основните прозорци за работа (“Клиенти”‚ “Договори”,”Придобити стоки” и “Справки”).
 • Лесно и удобно следене на паричния поток от и към касата.
 • Показване на конкретна информция, чрез избор на колони в повечето прозорци за работа.
 • Печат на списъчни форми и оформени за подписване договори.
 • Настройки на базови променливи – лихви, такси –  с цел улесняване на въвеждането и по-голяма автоматизираност.
 • Архивиране и възстановяване на данните с цел лесно пренасяне и защита.

Разсрочено плащане

 • * Допълнителните лицензи са за работни станции на същия клиент.
 • ** Мрежовият лиценз включва инсталация на основен сървър и до три работни станции, едната работна станция може да бъде инсталирана на сървъра. Допълнителни работни станции се заплащат по тарифата за допълнителни лицензи.
 • *** Обобщаващата версия приема изпратени от обектите данни и позволява централизирани справки. Обобщаващата версия НЕ може да се използва като работен обект. При повече от 10 обекта се заплаща сумата за лиценза за всеки започнати 10. Обобщаващата версия се интегрира от наш служител на място.

Всички продукти имат инсталационни програми и могат да бъдат инсталирани от клиента. Продуктите се активират чрез поставяне на лицензен файл в директорията на програмата. Лицензите се издават от оторизираните дистрибутори. При желание от страна на клиента, подуктите могат да бъдат инсталирани на място от служител на Сиклам Софтуер, като това се заплаща по долупосочената тарифа:

 1.  За обекти на територията на град Пловдив – безплатно
 2. За обекти извън Пловдив се заплаща 30 лв. за всеки започнати 100км разстояние от Пловдив (например София 60лв, Пазарджик 30лв и т.н.)

Поддръжка на софтуерния продукт

При закупуване на продукт на Сиклам Софтуер клиентът получава абонамент за поддръжка и обновление за срок от 6 месеца. След изтичане на този срок, клиентът може да закупи абонамент за поддръжка на съответния продукт, или да си закупува обновените версии на продукта, когато сметне за необходимо.

Годишен абонамент: 132 лв./ за 1 работно място при подновяване на абонаментане по-късно от 1 месец от изтичане на предишния платен.

150 лв./ за 1 работно място при подновяване на абонамент след прекъсване с повече от 1 месец след последния изтекъл.

В случай на 5 – 9 работни места15% отстъпка от сумата за годишен абонамент.

В случай на 10 и повече работни места – свържете се с нас за повече информация

Еднократно обновяване до актуална версия: 100 лв. Цените за еднократно обновяване важат, ако клиентът е закупил съответния продукт за съответния обект преди не повече от две години.

Всички цени са с включен ДДС! Виж повече за Абонамент и поддръжка

 • Операционна система MS Windows XP или по-нов.
 • Процесор Intel Pentium или по добър.
 • 256MB оперативна памет.
 • 100MB свободно дисково пространство.

Facebook
Google+
YouTube
Follow by Email
LINKEDIN