Софтуер заложни къщи 2018Софтуер за заложни къщи – Май 2018

Считано от 21 Май 2018, започваме разпространението на новата версия на програмата ни за заложни къщи. Това е официалният ъпдейт, който освен няколко нови функции, включва и всички междинни промени, правени през изминалата година.

Какво съдържа новата версия на софтуера?

  • Нова функционалност – проверка за валидност на лична карта на заемател. Проверява, дали личната карта, която е вписана в картотеката, не е изтекла, или не изтича по време на срока, за който се сключва залогът.
  • Нова функционалност – задаване на срок за заложния билет по подразбиране. От настройките на програмата можете да зададете най-често използвания срок, за който издавате заложните билети и той стои попълнен автоматично при създаване на нов залог. Това не Ви ограничава, ако за конкретен заложен билет договорите различен срок, да си го промените.
  • Подобрена е видимостта в картотеката с клиенти в случаите на отбелязан некоректен клиент. Освен в картотеката, ако клиентът е отбелязан като некоректен, той се оцветява в червено и в Регистъра на сключените сделки, и при попълване на Заложен билет.
  • Подобрен е и процесът за добавяне на допълнителни клаузи в заложен билет и допълнителна декларация към залога. Може да се използва за добавяне на клаузи, свързани с новия регламент за защита на личните данни, който влиза в сила на 25 май 2018 г.
  • Добавен е нов филтър в регистъра на сключените сделки за залози, които са в така наречения гратисен период – след изтичане на срока на договора и преди датата за придобиване за продажба.
  • Отстранени са открити слабости при работа със софтуера.

Това обновление ще бъде инсталирано с предимство  при клиентите ни, които ползват годишна абонаментна поддръжка, безплатно.

Програма "Препоръчай и спечели"

Всеки наш настоящ клиент или партньор може да се възползва от нашата програма за препоръки!

Сподели ме!

Ако това, което прочете ти е харесало, сподели го с приятели!