В новата версия на Информационна система СПЕДИТОР 4 са включени повече от 200 обновления по системата. Тази версия включва всички обновления от м.Април 2018 до момента. Част от тези обновления са предоставени на потребители на СПЕДИТОР 4 като междинни версии.

Голяма част от промените са свързани с подобряване на производителността при работа с програмата – по-бързи справки, повече филтри за търсене, оптимизиран интерфейс.

Разработени са нови функционалности, които позволяват още по-голяма гъвкавост при описването и проследяването на:

  • сделките/курсовете;
  • фактурирането;
  • получени и изпратени документи;
  • застраховки и лицензи на превозвачи;
  • правата за достъп на служителите;
  • графичното оформление на документите.

В новата версия на Спедитор 4 е променена визията на екран Сделки, с цел улесняване на работата и по-добрата видимост на сделките.

Добавена е нова функция ПРЕТОВАРВАНЕ, която дава възможност Сделки, при които 1 товар се превозва от различни превозвачи, да бъдат описани, следени и отчитани по удобен за потребителя начин.

При фактуриране към клиентите вече, освен че автоматично се генерира фактурата, тя се и регистрира автоматично като Номер и Дата във формата за приключване на сделка. Добавена е и защита да не се генерира повторно фактура, при вече издадена такава.

От Понеделник, 14 Януари 2019, започваме обновяването на системите при клиентите с абонаментна поддръжка!

Клиенти, които са без абонаментна поддръжка, могат да заявят обновление при условията от т. 6 от Общите условия за поддръжка на софтуера на Сиклам Софтуер ООД.

Сподели ме!

Ако това, което прочете ти е харесало, сподели го с приятели!