След новата версия на Информационна система Спедитор 4 от началото на януари 2019 година, продължаваме планираните разработки на софтуера

В този ъпдейт на програмата са включени следните нови функционалности:

  • Следене на кредитен лимит за клиенти/товародатели – програмата следи натрупаните неплатени сделки на клиент и в случай, че е зададена сума, която не трябва да се надвишава, има механизъм за известяване и предупреждение.
  • Възможност за запаметяване на адреси за товарене и разтоварване – към досието на клиентите могат да се добавят адреси (на товарене или разтоварване).
  • Архивиране на контрагенти – архивирането на контрагент е въведено и в двете картотеки – с товародатели и с превозвачи. Използва се в случаите, когато контрагент променя свои данни, но вие искате в архивните документи да виждате данните преди промяната.
  • Възможност за издаване на групови фактури – Тази функционалност позволява да се изберат повече от една сделки, за които да се напише обща фактура.

 

!!! За нови клиенти: Демо версия се инсталира от НАС на ВАШ компютър и се провежда кратка презентация на програмата.Инсталацията се осъществява посредством отдалечена връзка, в предварително уговорен и удобен за двете страни ден и час.
Демо версията и презентацията са БЕЗПЛАТНИ!

!!! За клиенти в абонаментна поддръжка: Новите функционалности ще Ви бъдат предоставени като част от регулярно обновление

Сподели ме!

Ако това, което прочете ти е харесало, сподели го с приятели!