Днес, 14 Февруари 2020 г., имаме удоволствието да Ви предствим новата версия на Спедитор 4 – 2020.1.

Спедитор 4 е софтуерен продукт, подходящ както за малки офиси, занимаващи се със спедиторска и транспортна дейност, така и за големи фирми, имащи нужда от стриктна отчетност и комуникация между различните отдели.

С новата версия на Спедитор 4 въвеждаме следните нови функционалности:

СКЛАДОВИ БАЗИ

Дава се възможност за тези, които използват Складови бази, да могат да следят какви товари пристигат в склада, какви са налични и какви са заминали от него. Отделно от това, за тези които работят със собствени складови бази, даваме възможност, със нова функционалност, служител в склад да създава групажни товари, на база наличните в склада.

ПРОФОРМА ФАКТУРИ

Като допълнение към процеса на фактуриране добавихме генерирането на проформи фактури по сделки. Проформа фактура се генерира автоматично, като на по-късен етап с една стъпка може да бъде създадена оригинална фактура на базата на вече издадена проформа.

ПЛАЩАНИЯ ПО ГРУПОВИ ФАКТУРИ

До момента Спедитор 4 позволяваше създаването на фактура по група сделки/курсове, като след създаването ѝ, фактурата се регистрираше автоматично във всички курсове, избрани да бъдат фактурирани. Новата функционалност е автоматизиран процес по отчитане на плащане по такива групови фактури.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СПРАВКИ ЗА СЧЕТОВОДНА ОТЧЕТНОСТ

И до сега в Спедитор 4 имаше голям набор от справки, необходими за анализ на дейността на предприятието.

В новата версия добавяме три нови справки в услуга на счетоводната отчетност и нужите от експорт на конкретни данни към външни счетоводни продукти – Справка Входящи документи, Справка Изходящи документи, Справка Движения по Банкови сметки.

Във връзка с новите функционалности и новите справки в софтуера, в някои от формите са добавени нови полета.

В новата версия са отработени всички докладвани към нас забележки от клиенти.

 

 

ОТ ПОНЕДЕЛНИК, 17 ФЕВРУАРИ 2020, ЗАПОЧВАМЕ ОБНОВЯВАНЕТО НА СИСТЕМИТЕ ПРИ КЛИЕНТИТЕ С АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА!

КЛИЕНТИ, КОИТО СА БЕЗ АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА, МОГАТ ДА ЗАЯВЯТ ОБНОВЛЕНИЕ ПРИ УСЛОВИЯТА ОТ Т. 6 ОТ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОДДРЪЖКА НА СОФТУЕРА НА СИКЛАМ СОФТУЕР ООД.

Сподели ме!

Ако това, което прочете ти е харесало, сподели го с приятели!